Politika privatnosti

Pi Projekt d.o.o., Lučići 5, 51216 Viškovo, OIB: 34347418097, tvrtka je koja se bavi projektiranjem i nadzorom u gradnji. U svojoj djelatnosti prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakone i propise po GDPR uredbi.

Molimo Vas da pročitate informacije u nastavku, a koje su vezane za zaštitu Vaše privatnosti.

 

1. Tko je voditelj obrade osobnih podataka?

Pi Projekt d.o.o. je voditelj obrade Vaših osobnih podataka, kako je to propisano zakonom i propisima o zaštiti osobnih podataka. Kao voditelj obrade osobnih podataka, Pi Projekt d.o.o. određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka te je odgovoran za čuvanje i korištenje osobnih podataka u papirnatom ili elektronskom obliku.

 

2. Službenik za zaštitu osobnih podataka

Pi Projekt d.o.o. imenovao je Službenika za zaštitu osobnih podataka, sukladno relevantnim propisima. Službenika možete kontaktirati u vezi svih pitanja povezanih s obradom Vaših osobnih podataka ili ostvarivanjem svojih prava na zaštitu osobnih podataka. Kontakt: info@piprojekt.hr.

 

3. Koje informacije prikupljamo o Vama?

Osobni podaci koje prikupljamo prvenstveno se odnose na Vaše osnovne osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt informacije i sl.), a sakupljamo ih isključivo u trenutku kada nas kontaktirate i zatražite kontakt s našim djelatnicima te kada su ti podaci nužni za pružanje tražene usluge. Vašim podacima pristup imaju isključivo djelatnici i vlasnici tvrtke Pi Projekt d.o.o.

 

4. Kako ćemo prikupljati i koristiti Vaše osobne podatke?

Osobne podatke koje nam dostavite koristimo prvenstveno radi osiguravanja što bržeg i adekvatnijeg pružanja tražene usluge te radi što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit.

U trenutku dostavljanja Vaših osobnih podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te nam samim time dajete za pravo da Vas uključimo u našu bazu podataka kako biste u konačnici ostvarili tražene usluge. To ujedno smatramo Vašim izričitim pristankom na kontakt.

Popunjavajući formulare na našoj web stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Zaštita privatnosti Vaših podataka je trajna, iako u svakom trenutku možete tražiti brisanje tih podataka, slanjem direktnog zahtjeva na email info@piprojekt.hr.

Na Vaš zahtjev osobni podaci se brišu odmah, bez odlaganja, a najkasnije u potpunosti u roku od mjesec dana od zaprimanja zahtjeva. Subjekt obrade putem e-maila može zatražiti informaciju o provedenom brisanju, i to u roku od mjesec dana od zaprimanja njegova zahtjeva.

 

5. Tko će imati pristup Vašim osobnim podacima?

Mi ćemo osigurati da se Vaši podaci obrađuju samo na način koji je u skladu sa gore navedenom svrhom. Ako je to radi ispunjenja navedene svrhe nužno, Vašim će podacima pristup imati ovlašteni djelatnici te vlasnici tvrtke Pi Projekt d.o.o., koji osobne podatke obrađuju isključivo prema zadanim uputama.

 

6. Gdje će se Vaši podaci obrađivati?

Vaši osobni podaci bit će obrađivani unutar zemalja za koje je Europska komisija ocijenila da imaju primjerenu razinu zaštite od strane izvršitelja obrade, koji su navedeni pod točkom 5., a čija je odgovornost i obveza zaštite osobnih podataka te čuvanja njihove povjerljivosti definirana ugovornim odnosom i u skladu sa svim tehničkim i organizacijskim mjerama te zakonskim propisima koji uređuju zaštitu podataka. Vaši osobni podaci neće biti dostupni nikome tko za to nema ovlaštenje tvrtke Pi Projekt d.o.o.

 

7. Upotreba kolačića

Kolačići (Cookies) su tekstualne datoteke koje se nalaze na Vašem računalu kako bi se prikupile standardne internetske informacije.

Ove se informacije koriste za praćenje korištenja web stranice i za sastavljanje statističkih izvještaja o aktivnostima web stranice. Postavke svojeg preglednika možete podesiti tako da ne spremate kolačiće. Međutim, u nekim slučajevima neke od funkcionalnosti naše web stranice zahtijevaju kolačiće i možda neće funkcionirati odlučite li ih ne prihvatiti.

 

8. Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te radi osiguranja pristupačnosti usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje preuzimanja ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji preuzimanja ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

No, važno je naglasiti kako nijedan način prijenosa putem interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran i pouzdan te samim time ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost u tom smislu.

S obzirom da cijenimo Vaše povjerenje u pružanju Vaših osobnih podataka, redovito provodimo tehničke i organizacijske mjere, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja, kojima osiguravamo da, putem odgovarajuće razine sigurnosti, integriranim načinom budu obrađeni samo oni osobni podaci koji su nužni.

 

9. Maloljetnici

Naše usluge nisu namijenjene za djecu mlađu od 16 godina, stoga ne prikupljamo osobne podatke koji dolaze od malodobnih osoba. Ako otkrijemo da je određena osoba mlađa od 16 godina dala svoje osobne podatke, odmah ćemo ih izbrisati s naših poslužitelja.

Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da nam je Vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.

 

10. Koja su Vaša prava u odnosu na Vaše osobne podatke?

Kada je to zakonski predviđeno, imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi oni uvijek bili aktualni i točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku, obavijest o svakom brisanju, mijenjanju ili blokiranju podataka prema trećoj strani kojoj su podaci otkriveni te podnošenje prigovora tvrtki Pi Projekt d.o.o. ili nadležnom državnom tijelu.

 

11. Pravo na prigovor nadzornom tijelu

Prigovor na obradu Vaših osobnih podataka možete podnijeti i nadzornom tijelu: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb, 00385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr, www.azop.hr.

 

12. Koliko dugo čuvamo osobne podatke?

Vaše ćemo podatke čuvati onoliko dugo koliko je potrebno da se ostvari svrha radi koje ih obrađujemo. Kriterij na temelju kojega određujemo razdoblje čuvanja osobnih podataka jest upravo svrha prikupljanja i vremenski rok u kojem želite da Vam pružamo naše usluge.

 

13. Kako nas možete kontaktirati?

Ako imate bilo kakva pitanja o korištenju Vaših osobnih podataka, možete nas kontaktirati telefonom, e-mailom ili poštom:

  • E-mail: info@piprojekt.hr
  • pisanim putem na adresu: Pi Projekt d.o.o., Lučići 5, 51216 Viškovo

 

14. Koliko često ažuriramo ove Informacije o korištenju osobnih podataka?

Informacije o korištenju osobnih podataka ažuriramo redovno, a najnovija verzija uvijek je dostupna na našim web stranicama www.piprojekt.hr. Ako dođe do važnijih promjena koje utječu na Vas, obavijestit ćemo vas izravno.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa svim relevantnim informacijama o tvrtki Pi Projekt d.o.o. i uslugama koje pruža.

Ovime dajem izričitu privolu tvrtki Pi Projekt d.o.o. i poslovno povezanim osobama iste tvrtke da prikupljaju i dalje obrađuju moje osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje saznaju pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom.